Bayraklı çiçekçi,Çiçeklerin anlamı
Gül Sayıların Anlamını Biliyormusunuz ?
Gül Sayıları Ve Anlamı
 
1 adet Gül: Tanışmanın, tanıdığını görmenin ve hayatınızda en çok değer verdiğiniz insana karşı yapılan en güzel hediye olarak nitelendirilir. Bir gülün gerçek anlamı ise "Size odaklanmış özel sevgi ve hayranlık" ibaresi olarak nitelendirilir.
 
2 adet Gül: Sevmek ve sevilmek ayrı bir duygudur. Sevdiğini bilen ve sevildiğini bilenlerin genelde birbirlerine sözlerle ve kelimelerle hitap etmese bile özel günlerde gönderilecek en güzel hediyelerden bir tanesi. 2 gül almak veya iki gül hediye vermenin anlamı ise, "karşılıklı derin bir aşkla birbirimizi seviyoruz".
 
3 adet GÜL: Karşınızdaki kişiye sevginizi anlatamadıysanız veya anlattınız bunu daha da güzel bir şekilde göstermek istiyorsunuz. İşte bunun için sevdiğiniz kişiye 3 gül gönderin. Üç gülün anlamı ise "Seni çok seviyorum". Çiçekleri gönderdiğiniz kişi anlamını bilmiyorsa o zaman kartın üzerine sudecicek.com da "güllerin anlamı" bölümüne girip okumanızı tavsiye ederim yazısını yazmanızda fayda vardır.
 
6  adetGÜL: Erkekler her zaman kadınlara gül göndermez. Bazen kadınlarda erkeklere gül gönderebilir. Aşık sa ve aşkı biliyorsa, karşısındakinin de kendisini sevdiğinden eminse, onunla birlikte olmak veya onun olmak istiyorsa o zaman bir arada 6 gül göndermelidir. Türk toplumunda erkekler kadar kadınlarda duygularını erkeklere anlatamamaktadır. Erkeklerde aynı şekilde sevdikleri ve birlikte olmak istedikleri kişiye 6 gül göndermelidir. İşte altı gül göndermenin anlamı "Seninle olmak istiyorum"bayraklı çiçekçi si.
 
9 adet GÜL: Sevenler ve sevilenler bazen özel günlerde kendilerinin anılmasını isterler. Doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı, bayramlar, tanıştığınız ilk an veya tanıştığınız ilk yer, sözlendiğiniz, nişanlandığınız veya evlendiğiniz evlilik yıldönümü gibi vs. günlerde sevdiğiniz kişiye göndereceğiniz gül sayısı 9 olmalıdır. 9 Gül, "sonsuza kadar birbirimizi seveceğiz" anlamını taşımaktadır.
 
11 adet GÜL: Dargınlar, yaptıklarından pişman olanlar, sevgisini kelimelere sığdıramayanlar, sevgiyi ilke edinmiş olanlar, duygularınızda kesilme veya bitme olduğunu düşünmüyorsanız ve sonsuza kadar seveceklerine inanların gönderebileceği 11 tane gül olmalıdır. 11 gülün anlamı, "hayatımda en çok sevdiğim kişisin" Bu gülü gönderen ve alan kişi de en mutlu insandır. 
 
12 adet GÜL: Sevdiğiniz kişinin sizi gerçekten mutlu ettiğine inanıyorsanız. Karşınızdaki insan size istediklerinizi veriyorsa ve yaptıklarınız ona yetmiyorsa, hayatınızın gerçek anlamını taşıyorsa o zaman hiç düşünmeden bu kişinin size verdiklerinin yeterli olduğunu ve onu çok sevdiğinizin göstergesi olarak 12 gül gönderin. Bu iş arkadaşınız, sevgiliniz, nişanlınız, ailenizden biri veya eşiniz olsun, hiç fark etmez. Böyle bir sürpriz yapmak dünyanın her şeyin den değerlidir. 12 Gül göndermek, "Tatmin edici bir bareberlik ve karşılıklı sevgi.." anlamını taşımaktadır.
 
13 adet GÜL: Bazen birisini o kadar çok seversiniz ki bu sevginizi bir türlü o kişiye anlatamazsınız. Bağırmasından, sizi kırmasından korkarsınız. Ama o kişiye sevginizi ve aşkınızı duyurmak istiyorsunuz. Bu sevgi ve aşkın hiç bir zaman duyulmasını istemiyorsunuz. Kendinizi de bir süre göstermek istemiyorsunuz. İşte böyle bir yapıdaysanız 13 gül gönderirseniz karşınızdakine duygularınızı anlatmış olursunuz. Lakin olur ya sevdiğiniz kişi gül sayısının ne anlama geldiğini unutmuş olabilir, o zaman kartın ilişiğine "sudecicek.com da güllerin sayısı ve anlamına bakın" yazmanız yeterli olacaktır. 13 gül alan kişi ise, "birisinin kendisine gizli hayranlık duyduğu ve ona aşık olduğunu" anlar. Kısacası 13 gül gizli aşık anlamına da gelebilir. 
 
16 adet GÜL: Evlilik hazırlıkları içerisine girenlerin en çok benimsediği gül tarzıdır. 16 gül sevginin, sevinmenin ve mutlu olmanın göstergesidir. Karşınızdaki kişiye ve ailesini onurlandırma şerefini yaşadığınızın göstergesidir. 16 Gül, "Seni çok seviyorum. Bu sevgiyi göstermem için ailenin de bana müsade etmesi bana mutluluk ve onur verdi. Bu çiçekleri veriyorum ama ebediyete kadar seninle beraber olamak için evleneceğim" anlamına gelmektedir.
 
24 adet GÜL: Uzaklardasınız veya ulaşamayacak kadar yoğunsunuz. O sizin yanınızda olmasa bile siz her dakika onunla birliktesiniz. Telefon açıyor, konuşuyor ama bir türlü onun sevgisinden kendinizi alamıyorsunuz. Hayallerinizde, bulunduğunuz yerde hep onu görüyorsunuz. Lakin ona sürpriz yapmak kadar güzel  bir şey yoktur. Veya size 24 tane bir arada gül geldi. Şaşkın olmadan önce 24 gülün anlamına bira bakın, "Beraber olduğumuz anların her dakikasını sevgiyle hatırlıyorum ve unutamıyorum. Hatırladıkça da coşuyorum" anlamına gelir. Böyle bir çiçeği gönderen kişi sizinle beraber olan bir kişidir.
 
33 adet GÜL: Yaşantınızda hep onunla berabersiniz. Onu sizin için bir hayat kaynağı olarak düşünüyorsunuz. O olmazsa yaşamanın ve yaşamın bir anlamı olmayacağını iddia ediyorsunuz. Aşkından başınızın döndüğünü ve derinlere daldığınızı biliyorsunuz. Bazen bu aşkın sizi boğacağını bile düşünüyorsunuz. Karşınızdaki kişinin de bu hislerinizi duymasını istiyorsunuz, o zaman 33 gülü bir arada gönderin. "Seni derin aşk ile seviyorum. Hayatımın her noktasındasın, bunu bilmelisin. Sen benim için bir hayat kaynağısın" demek için 33 tane gül gönderin 
 
36 adet GÜL: Hayatınızın en romantik anlarını ve duygusal günlerinizi yaşadığınız bir kişiyle berabersiniz. Ona aşıksınız. Belki yaşayamadığınız en romantik anlarınızı bu kişiyle yaşadınız. Bazen duygulandınız, bazen göz yaşlarınızı tutamadınız, bazen de rüzgarın, gecenin veya gündüzün, denizin veya yağmurun güzelliğini onunla fark ettiniz. İşte size böyle anları yaşatan veya yaşanmasına olanak sağlayan bir kişiyi hatırladınız. 36 gül göndermeniz, sizin bu anları tekrar hatırlayıp yaşadığınızı göstermektir. 36 gülü alan kişi "Beraber olduğu kişiye en romantik anları yaşatmak ve aşk rüzgarına kapılmasına neden olduğunu, bu duygularla günlerini yaşadığı" anlamını getirmektir.
 
44 adet GÜL: Bir kişiye karşı, bir topluma karşı veya çalıştığınız bir işyerinde amirinize karşı, karakteriniz veya kişiliğiniz hakkında nasıl görünüyorsanız göründüğünüz gibi olduğunuzu göstermek istiyorsunuz. Lakin bunu anlatamıyorsunuz sevgilinize, sözlünüze veya evleneceğiniz kişiye... Evinizde veya iş yerinizde güven kırıcı hareketlerde bulundunuz. Kimsenin size artık inanmayacağını düşünüyorsunuz. İşte böyle durumlarda verdiğiniz sözler etkin olmayabilir. Kişilerin öz güvenini kazanmak istiyorsanız eğer 44 gül göndermenizi tavsiye ederiz. 44 gül göndermek "hiç değişmeyeceğim için söz veriyorum" anlamına gelmektedir
 
 
 
50 adet GÜL: Birisini çok seviyorsunuz, ona, karşı konulamayacak kadar büyük aşk duyguları besliyorsunuz. Herşeyin bittiği an diyebildiğiniz durumlarda veya hayatınızda ondan başka kimseyi görmediğinizi biliyorsanız o zaman bu kişiye 50 gül verin veya gönderin. Hayatınızda size birisi 50 gül verir veya çiçekci vasıtasıyla getirirse bilinki "Size, karşı konulamayacak derecede aşık olduğunu" söylemeye çalışmaktadır. 
 
56 adet GÜL: Kendinizi rüyada gibi hissediyorsunuz. Artık aşkınızın doruğunda olduğunuzu biliyorsunuz. Neye baksanız onu görüyorsunuz. Ne yapsanız onunla yaşıyorsunuz. Artık sonunda bir araya geleceğinizi düşünüyorsunuz. Onun veya kendinizin hatalarını bile göremez durumda olduğunuzu ve aşkına karşı koyamadığınızı düşüyorsunuz. Bunu kelimelere döksenizde yetmeyeceğini, onun gerçekten bunu hissetmesini istiyorsunuz. O zaman 56 gül göndermelisiniz. 56 Sizin hayatınızdaki tek aşkınız olduğunu anlatmaktır.
 
66 adet GÜL: Birlikte olduğunuz kişiyle sorunlara bakışınız aynı, çözüm fikirleriniz aynı, gözlerine baktığında, sevgiyi.. Dudaklarına baktığında, özlemi... Yanağına ve tenine dokunduğunuzda aşkı... Seninle zıt olduğu durumlarında bile ona aşk dolu bakıyorsan... Her türlü hareketi sana aşkı hatırlatıyorsa o zaman 66 gül gönder. Sen eğer 66 gül alıyorsan, "Başarılı bir aşk yaşattığını ve başarılı bir aşk yaşadığınızı" anlatmaktadır. 66 gül gönderende aynı duyguları yaşamakta olduğu anlamına gelmektedir.
 
99 adetGÜL: Tanıştınız, sevdiniz ve sevildiniz. Hatalar yaptınız fakat karşınızdaki aynı hatayı birdaha yapmamak üzeri sizi anlayışla karşıladı... Sizi ve çevrenizdekileri sizin kadar çok seviyor... Çevrenizdekilerin size ve sevdiğinize karşı büyük hatalarını dahi görmemezlikten gelerek hep yanınızda oldu ve aşkını hep büyüttü ulaşılamaz yaptığı için büyük mutluluk yaşatıyor. İşte bu mutluluğun kelimelere bile sığmaz hale geldiğini gördüğünüzde 99 gül en güzel anlatım şeklidir. 99 gül alan veya gönderen kişi "aşklarının ölüme kadar veya sonsuzluğa kadar süreceğini gösterir. Herşeyden çok seviyorum" anlamına gelir.
 
100 adet GÜL: Bazen öyle sevgiler var ki, dillerden düşmez... Bazen öyle sevgiler var ki yıllar bile eskitemez... Bazen öyle sevgiler ve aşklar var ki, şarap gibidir ömürle birlikte tadı ve özlemi artar... Bazen öyle sevgi ve aşk vardır ki, yıllara meydan okur ve iki insanın hayatını ölümsüzleştirir... İşte böyle bir sevgi kelimelerle değil çiçeklerle anlatılır. Bu kadar büyük sevgiyi yaşıyor veya yaşatıyorsanız o zaman 100 çiçeği hak ediyordur. 100 çiçek almışsanız eğer, "Geçmişten bu güne kadar büyük bir aşk yaşattın. Bu günden ölüme kadarda bu aşkı tattıracağına inanıyorum. Yıllara rağmen seni ilk tanıdığım günden şimdi daha çok seviyorum. Bu sevgim herşeyden üstün ve sevmeyede devam edeceğim" anlamına gelmektedir.
 
150 adet GÜL: Çevrenizdeki yüzlerce insanın size hayranlık duyduğunu görüyorsunuz. Siz ise tek bir kişiye hayransınız. Ve onu herşeyden çok seviyorsunuz. Onun aşkı sizi adeta kör etti. Siz bunu söylüyorsunuz ama o bunu anlayamıyor veya anlamak istemiyor... Veya onun sizin için bir tane olduğunu kendisine söyleyemiyorsunuz.. İşte bu duygunuzu anlatmanın en güzel yolu ve yöntemi 150 gül göndermektir. 150 gülün anlamı ise "hayatımda sadece sen varsın. Senden başka kimse beni ilgilendirmiyor" 150 gülü alan kişi de çok şanslı olduğunu bilmeli... 
 
 
200 adet GÜL: Aşkların sonsuz olduğu, sevginin tamam dediği ve hayatınızın bulunmaz insanı diyorsanız o zaman bu kişiyle sonsuza kadar beraber olmak istiyorum diyebilirsiniz. Evlenme teklifi yapacağınız kişiye tam 200 gül gönderin. 200 çiçeğin anlamı "BENİMLE EVLENİR MİSİN!". Bu çiçeklerin kartında sadece "Gülleri önce say, bir daha say ve sayıyı aklında tut. Daha sonra sudecicek.com'dan 'güllerin sayısı ve anlamı' bölümüne bak". Yazısını yazdığınızda ikinci bir sürpriz yapmış olursunuz. Artık evlenme teklifi yaptığınız kişi, iki   yaşamış olacaktır. Birincisi 200 gülün gelmesine, ikincisi ise evlilik teklifini internetten öğrenmesine. Bu durumu erkek ve kızda mutlu bir şekilde karşılamış olur. 
 
252 adet GÜL: Herkese aşık olabilirsiniz, Öyle aşklar vardır ki insanlar kendilerini yeniden doğmuş gibi hissederler. Hayata yeniden başlamak ve hayatı yeniden yaşamak isterler. Artık ondan başka kimseye aşık olamayacağınıza inanırsınız. Bunu söylersiniz o bile inanmaz. Lakin 252 çiçek gönderdiğinizde ise o zaman anlayacaktır aşkınızın sonsuz denecek kadar büyük olduğuna. 252 çiçeği, evli olanlar eşlerine, sevgililer, yeni aşık olanlar birbirlerine verebilirler.
 
300 adet GÜL: Aşka ve Sevginin doruğuna çıkmanın sonu her zaman evlilik değildir. O kadar büyük aşklar vardır ki evliliğin bu aşkı söndüreceğine inanılır. Aşkın ve sevginin doruğunda olan insanlar bazen evlenmekten kaçınırlar. Karşısındaki insana o kadar büyük tutkuyla bağlanırlar ki, bazen kendilerini bu aşk denizindeki tekne zannederler. Teknenin aşk denizinde özgürce savrulduğunda denizle birlikte her limana uğrarlar. Her gittiği limanda sevgilisiyle yaşadığı yeni günlerin onlara her zaman mutluluk getireceğine inanırlar. Evliliği ise bu teknenin dibindeki delik gibi görürler. Sonsuz ve özgürce aşk yaşamanın, her türlü güzelliklerin içerisinde onun aşkının daha büyük olduğuna inanlar için 300 gülün anlamı büyüktür. 300 Gül, "Sınırsız ve özgür aşk... Bu aşkı yaşatan ve karşısındaki kişinin kendi damarlarındaki kan, her güzellikte sen varsın, sensiz hiç birşey yok" demektir.
 
 
365 adet GÜL: Tanışmanın ve tanıştıktan sonra sevginin coşkuyla büyüdüğüne inananlar için muhteşem bir anlatım şeklidir. 365 gül vermenin veya göndermenin anlamı ise "Gülü bir kere, seni hergün seveceğim. Gül solar ama solan gülle sevgimiz baki kalır. Sevgim bir buket, aşkım ise bir yaprak. Sen doğdun, senle ben de doğdum. Sen gülünce ben coşuyorum, Sen ağlayınca ben kahroluyorum... Hayatımın sevinci, üzüntüsü, kahkahası, hüznü her şeyi sensin". Bu çiçekler, evlilik yıldönümlerinde, doğum günlerinde ve tanışma günlerinin yılını doldurmasında hediye edilir.
 
666 adet GÜL: Sevgilerin fazlalığı bazen insana hüzün verir. Bazen bu sevgiyi kendimizin hak etmediğini düşünürüz. Karşımızdaki kişinin verdiği sevgi karşısında kendi yaptıklarımızdan pişmanlık duyarız. O ise bu yaptıklarımız karşısında bile sevgisini her geçen gün arttırarak sevdiğini düşünürüz. İşte o an herşeyden vazgeçer ve onun her davranışı, her konuşması, her bakışı gözlerimizin önüne gelir. Onun sevgisiyle kendimizi yaşattığımızı düşünürüz. Bu sevgiyi kelimelere sığdıramadığınız ve ona anlatamadığınız an 666 gül gönderin. 
 
777 adet GÜL; Hayat her zaman sürprizlerle doludur. Sevginin ne olduğunu bu zamana kadar bilmeyen ve yaşamayan birisi olarak kendinizi düşünüyorsunuz. Size aşkı ve sevginin ne olduğunu öğreten ve hayatınızın akışını değiştirdiğine inandığınız 777 gün boyunca gerçek anlamda zevk veren birisiyle beraber olduğunuza inandığınızda. Aşk ve sevgi dendiğinde, size tek anlamıyla onu hatırlattığına, gülmek ve mutluluk dendiğinde sadece onu gördüğünüzde, onun hayatınızdan çıkarsa, ölüden farkı olmayacağınıza inanıyorsanız eğer 777 gül gönderin. 777 gülün anlamı kelimelerle anlatılamayacak, bakışlarla hissedilmeyecek ve hiç bir kişinin yerini dolduramayacak kadar çok sevdiğinizi ve yaşadığınızı anlatır. 
 
888 adet GÜL; Hayatın, doğma, okuma, çalışma ve hizmet olduğuna inanmış, lakin yaşamakta aşk ve sevgiyle başladığına inananlar sevdiklerine 888 gül gönderirler. Aşk ve sevgi 8 rakamında olduğu gibi birbirinden ayrılmaz. Aşkın olmadığı yerde sevginin olamayacağına ve bu aşkı yaşatanların ise sonsuza kadar sevgiyle beraber olacağına, sevgilisinin hayatta olduğu sürece yaşayacağına, olmadığında ise kendinin de öleceğine inanmaktır. 888 gülün anlamı ise, "aşk ve sevgide sonsuza kadar beraber olacağına, ölümün bile kendisini sevgilisinden koparamayacağına dair söz vermek" demektir. 
 
999 adet GÜL: Zenginlik ve fakirlik, hüzün ve sevinç, gözyaşı ve gülmek, aşk ve zehir, yaşam ve ölüm, varlık ve yokluk, sağlıkta ve hastalıkta, iyi günde ve kötü günde, genç ve yaşlı hangi durumda olursak olalım, biz her durumda beraberiz. Beraber olmaya da devam edeceğiz. En acı gün bile bizim mutluluğumuz, en sevinçli gün ise mutluluğumuzun kanıtıdır. Her ne şekilde olursa olsun sana aşık olmanın, seninle birlikte olmanın mutluluğunu yaşayacağım. Ben seni her şey den çok seviyorum. Hayat sensin ve yaşamım seninle birlikte var olacaktır
 
1001 adet GÜL: Bu sevgiyi yaşayanlar çok şanslı. Öyle bir aşk ve sevgi ki 1001 gülü hak eden bir sevgidir. Zaten bu sevgi ne kelimelerle ne de pahalı hediyelerle anlatılabilir. Sadece ve sadece 1001 gülle anlatılır. Bu sevgi insanlara 1001 gece masallarındaymış gibi hissettirir. Kadın prenses erkek ise prens gibi hisseder... Kadın kendini Şirin, erkek kedini Ferhat gibi hisseder... Öyle bir aşk yaşarlar ki, masal veya hikaye olacak geleceğe ışık tutacak kadar büyük. İşte bu aşkı yaşayanlar birbirlerine 1001 gül gönderirler. 1001 gülün anlamı, "Bu dünyada beraber olsak ta  olmasak ta ben seni her zaman seveceğim. Hayatımdan çıksan da beni öbür dünyada da beklediğini biliyorum. Bedenin yok olsa da ben seni ruhunla beraber seveceğim" anlamına gelmektedir. 
 
2001 adet GÜL: Muhteşem birisin sana tutkuyla bağlıyım. Sadece seninle bir gece bana yeter. Ama bu geceden sonra biliyorum ki sen benden ayrılacaksın ben de senden. Hayatımın ışık kaynağı sensin. Sen mutluluğun, sevginin, aşkın hayat kaynağımsın.
 
AÇMAMIŞ TOMURCUK KIRMIZI GÜL:bayraklı çiçekçi, Güller renkleri kadar, açıp açmaması bile duygulara hitap etmektedir. Nerede açmayan gül almak gerekir, yeni başlayan arkadaşlıklarda açmayan kırmızı gül alınmalıdır. Yeni açılmak üzere olan güldür. Bu gülün anlamı ise "Aşkım ve sevgim bu çiçek kadar tazedir. İlk kez birisine karşı bu kadar ilgi duyuyorum. Aşkım ve sevgim büyüktür. Duygularımı esir bırakmak, benimle arkadaş olur musun" anlamına gelmektedir. Doğum günlerinde veya evlilik yıldönümlerinde verilen açmamış kırmızı gül ise "aşkı saadet, hayatımda hiç mutlu olmadım, seni tanıyıp gördükten sonra bu mutluluğu sana borçluyum. Hep benimle ol" anlamını taşımaktadır.
 
AÇMAMIŞ TOMURCUK MOR GÜL: Çiçeği gönderen kişinin sizi çok iyi tanıdığına ve etrafında hiç kimseyi göremeyecek kadar büyük bir aşka yakalandığını, her geçen gün bu aşkın esiriyle eridiğini çekindiğinden bir türlü açılamadığını ifade eder. Açılmamış mor gül buluşma, söz, nişan veya evliliklerinde en fazla 3 yılı geçmemiş çiftlerin vermesinde, ilahi bir aşk yaşadığına ve bu aşkı yaşadığı için çiçek gönderdiği kişiye minnettar olduğunu belirtir
 
AÇILMAMIŞ BEYAZ GÜL: Saf ve temiz duygular beslediğini, ileriye dönük arkadaşlık kurabilmek için sevgi beslediğini gösterir. Çiçek gönderdiği kişiyle arkadaş olmak ve onu tanımak istediğini, temiz duygular sonucunda şayet anlaşırsak ileriye dönük yuva kurmak istediğine işaret etmektedir. Beyaz açmamış gülün gelin buketi yapılırsa, biz birlikte temiz bir yuva kurduk. Bu yuvamız sevgi üzerine kurulmuştur ve sonsuza kadar da böyle kalacağına inanıyoruz. Çiçek atılırsa yakalayan kişinin de bir an önce evlenmesi için duacı olduğuna işaret edilmektedir. 
 
KIRMIZI & BEYAZ GÜL: Bu iki gül yan yana olursa, çiçek gönderen kişinin karşısındaki kişiye büyük bir ilgi duyduğu ve onunla birliktelik yani arkadaşlık kurmak istediğini ifade eder. Gülün beyaz olması ise, hayranlık duyduğunu ve bu beraberlikte her ikisinin de mutlu olabileceğini ifade etmektedir.. 
KIRMIZI & PEMBE& BEYAZ GÜL: Çiçek gönderen kişinin yıldırım aşkıyla vurulduğunu ve çiçeği alan kişiyi çok sevdiğini ifade eder. Aynı zamanda kısa vade içerisinde hemen evlenmek istediğini ve bu evlilikte bir de çocuk istediğini belirtir. Çiçeği alan kişinin kendisi için uygun bir eş olduğunu fırsat verirse kendini tanıtmak istediğini ifade eder. Sözlüler ve nişanlılar birbirlerine bu üçlü gülü verirse, "artık dayanamıyorum bir an önce evlenelim. Gerekirse çocukta yapabiliriz. Senden bir çocuğum olmasını istiyorum". Şayet evliler ise "Aşkımızın bir meyvesini istiyorum. Bu sevginin mutlaka bir meyvesi olmalı" anlamına gelmektedir. 
 
 
SİYAH GÜL &KURUTULMUŞ GÜL: Hayata ne kadar bağlıysam sana da o kadar bağlıyım. Eğer hayatımdan çıkarsan ölüp giderim. Sen benim hayatımsın. Bu hayat senle var ve seninle beraber var olacaktır. Senin varlığın bana hayat vermektedir. Bu hayat senle renklenmektedir. Sendeki renkler olmazsa hayatın olmayacağına inanıyorum. Ben seni çok seviyorum anlamı taşımaktadır. 
 
KIRMIZI GÜL &KURUTULMUŞ GÜL: Seni çok seviyorum, ölünceye kadar da birlikte olmak istiyorum. Seni her şeyin le kabul ediyorum. Benimle evlenirmisin? Şayet gülü göndereceğiniz kişinin bu çiçeklerin ne anlama gelmediğini bilemeyeceğini düşünüyorsanız eğer o zaman kartın üzerine isminizi ve tırnak içerisinde "sudecicek.com'dan güllerin sayıları ve anlamları bölümüne bak" yazmanız yeterlidir. O kişiye karşı iki kez sürpriz yapmış olacaksınız. Yani duygularınızı internet üzerinden öğrenmiş olacaktır.
KIRMIZI &SİYAH & KURUTULMUŞ GÜL: Seni çok seviyorum. Benimle evlendiğinde hayatımın sonuna kadar sana bağlı kalacağım. Senden ayrılırsam ve seni üzersem bu hayatın bana zindan olacağına inan. Ben seni ve aileni çok sevdim. Evlenirsem gerekirse senin ailenle bile kalırım
 
 
BEYAZ & SİYAH GÜL: Seni tüm temiz duygularımla seviyorum. Hayata bağlayan ve hayatıma renk katan sevgin beni sana bağladı. Bana hiç bir zaman küs olma. Güzelliğin karşısında cesaretim yok ki karşına çıkayım. Ben ki herkesi kendime bağlayan o ben, senin karşında konuşamayacak kadar ürkek oldum. Birlikte olmak istemesen dahi benimle arkadaş ol yeterli anlamına gelmektedir.
 
BEYAZ &SİYAH & KURUTULMUŞ GÜL: Dünyanın en güzel ve en iyi insanı sensin. Sen benim hayatımsın. Saf ve temiz sevgin beni kendine bağlamakla beraber sevdiklerimde sana bağlandı. Bizimle beraber ol ve bu hayatı bize soldurma. Gelecekte beraber gülelim, beraber ağlayalım ama sen hep yanımda ol... Bu hayat seninle çok güzel ölünceye kadarda güzel olacağına inanıyorum anlamı taşıdığı belirtilmektedir.
KIRMIZI &SİYAH & BEYAZ&KURUTULMUŞ GÜL: Seni bu hayattan ve her şey den çok seviyorum. Seni elde etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Eğer sen hayatımdan çıkarsan bu hayat benim için zindan olur. Mutluluğu bulup ta kaybetmek bir sevgili için ölümdür. 
 
KIRMIZI GÜL &KIRMIZI KARANFİL & KIRMIZI GÜL: Birbirimizi çok büyük aşkla seviyoruz. Ama sen benim hep kalbimi kırıyorsun. Bu sevgime rağmen ben sana kırgınım. Nedenini öğrenmek istiyorsan eğer mutlaka beni aramalısın.
BEYAZ KARANFİL &KIRMIZI GÜL & BEYAZ KARANFİL: Dostlukla başlayan arkadaşlığımız beni sana bağladı. Ben sana aşık oldum ve seni seviyorum. Bu sevgim sana çok büyük. İki dostuz eğer istersen bu dostluğu ileride beraberliğe dönüştürebiliriz. Dostluğun ve masum arkadaşlığın benim aşkımı gölgeliyor. İki sevgili olmak istiyorum.
KIRMIZI GÜL &BEYAZ KARANFİL & KIRMIZI GÜL: Birbirimizi o kadar büyük bir aşkla seviyoruz. Lakin bu aşk bizi sevgiliden daha çok arkadaşlığa itiyor. Daha doğrusu ağbi kardeş gibi olmaya başlıyoruz. İlişkimiz dostlukla olmasın bizi bir yüzükle bağlasın.
KIRMIZI GÜL &AÇELYA & KIRMIZI GÜL: bayraklı çiçek,Sevgin dağları taşları ovaları aştı. Ama ben burada hala seninle beraber olmamak için kendimle savaşıyorum. Sana ulaştığımda seni kaybedeceğimi biliyorum. Ama bu sevgimi sana söylemesem ben kahroluyorum. Hiç olmazsa senin duygularını bileyim ona göre kendime yön vereyim. 
» Üye Girişi » Üye Ol » Sipariş Takip


» Genel Bilgiler » Müşteri Hizmetleri » Faydalı Bilgiler » İletişim
» Hakkımızda » Çiçek & Bitki Bakımı +90 232 347 31 37
» Hizmetlerimiz » Kime ne gönderilir?
» Mesafeli Satış Sözleşmesi » Ödeme » Çiçeklerin anlamı info@seracicekcilik.com
» İptal & İade Prosedürü » Güvenlik » Özel Günler
» Sık Sorulan Sorular » Teslimat » Burçlar ve Çiçekler

Copyright© 2024 seracicekcilik.com Tüm Hakları Saklıdır

 

 


Tasarım & Uygulama : Ciceklive